HOME <-
HOME <- Ügyfélszolgálatunk
 

Termékek kis- és középvállalatok számára

F-Secure Client Security:

Kis- és középvállalkozásoknak ajánlott termékeink, a Client Security 2006 és az elsősorban kisvállalatok számára ajánlott Small Business Suite teljes körű biztonságot nyújtanak az internetes veszélyek ellen és védik a helyi hálózatokat a kéretlen levelektől és a külső támadásoktól.

A férgek és vírusok, mint például a Nimda és a Sasser, egyre jobban és jobban kihasználják az operációs rendszerek és szoftverek gyenge pontjait, sokrétű hacker technikákat alkalmazva. A spyware elbújtatja magát a felhasználó mögé, így komoly károkat képes okozni kiküldött belső, akár titkos információkkal. Ezek a modern Internet fenyegetések mindenképpen proaktív védelmet és ellenőrzést kívánnak, melyek megismerik az eltérő szoftver működéseket a rendszerben, mindezt természetesen kombinálva egy tradicionális "signature-based" vírus és spyware keresési technikával.

Termékünk kész védelmet kínál a legújabb fenyegetésekkel szemben. Központilag menedzselhető megoldás, mely szilárdan intergált vírus védelmet, lokális e-mail szűrést, spyware védelmet, személyes tűzfalat, behatolás védelmet, valamint alkalmazás ellenőrző szoftvert tartalmaz a laptopokra és személyi számítógépekre egyaránt.

Small Business Suite:

Új és könnyen használható biztonsági megoldás kisvállalatok számára. Ma már a helyi hálózat, a fájl és e-mail szerver, valamint a gyors internet kapcsolat mind-mind alapjai a hatékony munkának. A tradicionális víruskeresés sajnos nem elég önmagában megvédeni egy rendszert a hackerektől, vagy akár az új és gyorsan terjedő férgektől, trójai programoktól.

Az F-Secure Small Business Suite könnyen használható, felhasználóbarát megoldás, kifejezetten a Microsoft Small Business Server környezetéhez alakítva. Minden olyan terméket tartalmaz, melyre a kis- és középvállalatoknak szüksége lehet:

Ez a megoldás megállít minden hackert, vírust, trójait, spy- és adware detektálással rendelkezik, legyen az akár a levelezésben, a fájl szerveren vagy a lokális számítógépen.